Det riksomfattande koordineringsprojektet inom närmat har uppdaterat Äkta smak -meddelandet. Äkta smak beskriver de små livsmedelsföretagens bransch och stärker informationen om närmat. [rss-cut]
Det riksomfattande koordineringsprojektet inom närmat har uppdaterat Äkta smak -meddelandet. Äkta smak beskriver de små livsmedelsföretagens bransch och stärker informationen om närmat. [rss-cut]
Mat, när den är som bäst, är en upplevelse förknippad med en berättelse om matens ursprung och tillagningssätt: varifrån råvarorna kommer, vem […]
Samarbete, internationalisering och nya innovativa handlingssätt är i centrum för årets Närmatsforum och Livsmedelsindustrins årliga seminarium den 13 december. [rss-cut] Under förmiddagen […]
”Yrkeskök är vår grej”, sammanfattar marknadschef Henri Huttunen kundkretsen hos Marjavasu Oy. Från de första årens svartvinbärssaft har vi systematiskt närmat oss […]
Kitkan viisas, Sahti, Kalakukko, Lapin Puikula, Lapin Poron kylmäsavuliha, Puruveden muikku, Lapin Poron liha, Karjalanpiirakka, Lapin Poron kuivaliha och Kainuun Rönttönen [rss-cut] […]