Aitojamakuja.fi uutiskirje

Joulukuu 2017

Yhdessä tehden parempiin tuloksiin – Elintarvikealan vuosiseminaarin antia
Päivän esitykset ja tallenne. Lue lisää

Uutta tilastotietoa Suomen elintarvikeyrityksistä
Valtakunnallinen Lähiruoan koordinaatiohanke ja maakunnalliset elintarvikealan kehittäjät kokosivat vuonna 2017 yhteistyössä maakunnittaisen Aitoja makuja yritystilaston. Uuden tilaston mukaan Suomessa on noin 2860 jalostavaa elintarvikeyritystä. Lue lisää

Selvitys lähiruoka-alan kilpailutoiminnasta
Ruoka-alalla järjestetään erilaista kilpailutoimintaa hyvin yleisesti sekä paikalliseen ruoantuotantoon että yleisemmin lähiruokaan liittyen. Lähiruoka-alalle on viime vuosina myös syntynyt uusia kilpailuja. Lue lisää

Uudenmaan pilottihanke Foodhub: tuottajien ja heiltä suoraan ostavien kuluttajien ja ammattikeittiöiden yhteenliittymä
Uudellamaalla käynnistyi syksyllä 2017 kuluttaja- ja tuottajavetoinen hanke, jossa rakennetaan lähiruokatuottajien ja asiakkaiden yhteenliittymää, Foodhubia. Lue lisää

Arktisuudesta potkua elintarvikevientiin
Pieni tai keskisuuri elintarvikeyritys, joka haluaa myydä tuotteitaan ulkomaisilla markkinoilla, voi tällä hetkellä saada monenlaista apua viennin aloittamiseen ja tuotekehitykseen. Lue lisää

Tapahtumakalenteri aitojamakuja.fi:ssä

Seuraa muiden valtakunnallisten koordinaatiohankkeiden kuulumisia:

Tilaa uutiskirje


Aitojamakuja.fi on valtakunnallinen elintarvikeyritysten hakupalvelu ja monipuolinen tietolähde.
www.facebook.com/aitojamakuja.fi
www.aitojamakuja.fi/blogi

Lisätietoja:
Turun yliopiston Brahea-keskus
Päivi Töyli, projektipäällikkö, puh. 040 189 1929, paivi.toyli[a]utu.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *