Lähiruoka esittäytyy Aitoja makuja maakunnista -osastolla Gastrossa 14.-16.3.2018

Tule tutustumaan yrityksiin ja luomaan yhteistyösuhteita!

Ammattikeittiöt, Foodservice-tukut sekä kaupat ovat kiinnostuneita lisäämään paikallisten elintarvikkeiden määrää tarjonnassaan. Aitoja makuja maakunnista -osastolla on esillä monipuolinen kattaus paikallisia tuotteita eri puolilta Suomea. Osastolla esitellään mm.

  • peruna- ja juuresrieskoja sekä perunatortilloja
  • härkäpaputuotteita
  • kauravälipaloja ja -smoothieita
  • luomumyslejä
  • glögejä
  • luomumehuja ja -hilloja
  • luomumarmeladimakeisia kotimaisista marjoista
  • pakastekuivattuja luomuvihanneksia Foodservice-pakkauksissa
  • tuoreita yrttejä ja salaatteja
  • juustoja, mm. cheddar Foodservice-pakkauksissa
  • gluteenittomia maustekastikkeita
  • pihvirotuista naudanlihaa säilykkeenä, kuivattuna ja kestomakkarana
  • Highland Cattle -lihatuotteita

Tervetuloa Aitoja makuja maakunnista -lähiruokayritysten yhteisosastolle 6r50. Osastolla mukana:

  • Hukanmäki Highland
  • Järvikylä
  • Jukolan juusto
  • Juustoportti
  • Kalliolan luomu
  • Karviaisten tila / Voima-Papu
  • Kujalan tila
  • Lapin Maria Oy
  • Penttilän tila
  • Vavesaaren Tila Oy sekä
  • Lähiruoan koordinaatiohanke (Turun yliopisto)

Tervetuloa tutustumaan, maistelemaan ja solmimaan uusia yhteistyökumppanuuksia!

Lisätietoja:
Leena Arjanne, 050 357 9204, leena.arjanne@utu.fi
Päivi Töyli, 040 189 1929, paivi.toyli@utu.fi
Lähiruoan koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *