Mobil -  Kontakt -  Ge respons / ta kontakt -  Intra -  Suomeksi / English /  Русский
Aitojamakuja.fi
Etusivulle / Home SÖKLokal matMatturismYrkesfolkMaterial
Aktuellt

Det är viktigt för närmatskonsumenten att känna sin matproducent

Populariten av närmat håller på att stabilisera sig från trend till bestående fenomen. Konsumenterna vill veta var deras mat växer och vem som odlar den. Det är viktigt för dem att träffa närmatsproducenterna och de är beredda att betala producenten en rättvis ersättning för nära producerad mat.
Lue lisää


Ge förslag på Finlands bästa matturismprodukt

Hungy for Finland – nationella matturismtävlingen 2017 är nu öppnad
Lue lisää


Årets viktigaste gärning närmaten till godo är öppen att ansökas

Lähiruoka & Luomu -evenemanget söker en lämplig kandidat att belönas med Vuoden lähiruokateko-priset (Årets närmatsgärning)
Lue lisää


Urvalsguide för grönsakernas kvalitetssystem

Idag förutsätter allt flera kunder något slag av certifikat som garanti för att det livsmedel de inhandlat är tryggt, och till exempel europeiska affärskedjor godkänner numera bara i liten skala icke-certifierade produkter i sina urval. Även i Finland har certifieringskravet blivit vanligt. Mer information på finska
Lue lisää


Handboken för användaren av ekologiska produkter har publicerats

I handboken har sammanställts grundinformation över anskaffning, säkrande, användning av samt information om ekologiska produkter
Lue lisää


Rågbrödet är finlands nationalrätt

Topplaceringar fick också maträtten Karelsk stek, de Karelska pirågerna och stekt fisk med potatismos.
Lue lisää


Info-evenemangen för Foodservice-kedjans aktörer och livsmedelsföretagare får fortsättning

Kom med!
Lue lisää


Bättre resultat med gemensamt arbete Livsmedelsbranschens årliga seminarium i Ständerhuset i Helsingfors

Samarbete, internationalisering och nya innovativa handlingssätt är i centrum för årets Närmatsforum och Livsmedelsindustrins årliga seminarium den 13 december.
Lue lisää



Mer aktuellt...