Mobil -  Kontakt -  Ge respons / ta kontakt -  Intra -  Suomeksi / English /  Русский
Aitojamakuja.fi
Etusivulle / Home SÖKLokal matMatturismYrkesfolkMaterial
Aktuellt

Med samarbete mellan studerande och företag sparrning i arbetslivsfärdighet och synlighet för företagen

Kockstuderande funderade ut idéer till förevisningskökets portioner tillsammans med företagare, och av-branschens studerande handledde företagare bl.a. i matfotografering och i användningen av social media.
Lue lisää


Kylän Kattaus är flexibel vid upphandling av närmat

Hurudana produkter upphandlar Jyväskylä stads Kylän Kattaus från lokala producenter, och hur får man samarbetet att fungera  i praktiken?
Lue lisää


REKO, ett framgångsrikt koncept för direkthandel

REKO, eller Rejäl Konsumtion, har på kort tid blivit ett populärt sätt att sammanföra producenter och konsumenter i Finland och har samtidigt skapat ett nätverks- och logistiksystem för lokalproducerad mat.
Lue lisää


Nya anvisningar underlättar småskalig tillverkning och försäljning av livsmedel

Livsmedelslagstiftningen tillåter många olika former av småskalig försäljning och beredning av livsmedel utan någon större byråkrati
Lue lisää


Enkät till kommuner

Kommunens tjänstemän och förtroendemän, svara på enkät om ekologiska produkter inom den offentliga sektorn.
Lue lisää


Närproducerad mat

Tack vare långsiktigt samarbete används  lokala råvaror och livsmedel i många storhushållningskök i Norra-Karelen.
Lue lisää


Äktasmak.fi nyhetsbrev

Mars 2016
Lue lisää


Tillväxt i företag inom matbranschen med hjälp av landsbygdsfonden

Programmet för utveckling av landsbygden i Fastlandsfinland 2014-2020 erbjuder ett brett urval av verktyg för utvecklandet av företag inom matbranschen.
Lue lisää



Mer aktuellt...