Ruokapalvelut, kaupat & tukut

Paikallisten yritysten ja kaupan, ammattikeittiöiden sekä HoReCa-tukkutoiminnan väliseen yhteistyön toteuttamiseen on kehitetty yksinkertainen tavarantoimittajan tuotekortti, joka on oivallinen tuki pienyrittäjien ja ostajien yhteistyöneuvotteluissa.

Tutustu tuotekorttiin

Ruokapalvelut

Ruokapalveluilla on merkittävä rooli suomalaisten päivittäisessä elämässä. Vuonna 2009 kahviloiden, ravintoloiden, henkilöstöravintoloiden ja julkisten keittiöiden valmistamien aterioiden määrä oli yli 850 miljoonaa euroa. Tästä yli puolet on julkisen puolen tuottamaa. Sillä onkin merkitystä, miten ruokapalvelut tuotetaan.

EkoCentria tukee julkisia ja yksityisiä ammattikeittiöitä kestävän ruokaketjun toteuttamisessa. EkoCentria tarjoaa koulutuksia ja neuvontaa sekä tuottaa aineistoa keittiöiden ympäristötyöhön.

Linkkejä:


^
Tämä sivusto käyttää evästeitä sekä muita tekniikoita navigoinnin apuna sekä tilastointiin. Käyttämällä ja klikkaamalla OK hyväksyt tämän.
Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täällä.

This site uses cookies and other tracking technologies to assist with navigation and to analyse your use of our services. By clicking OK you consent to this.