Aitoja Makuja tapahtumakalenteri

Kaikki tapahtumat
22.9. - 24.9.2017:

Ahvenanmaan Sadonkorjuujuhlat / Skördefesten på Åland


Lue lisää...

23.9. - 24.9.2017:

Ruokamarkkinat Mangsin tilalla


Lue lisää...

23.9. - 24.9.2017:

Likis-lähiruokatapahtuma Oulussa


Lue lisää...

26.9.2017:

Lapin elintarvikeohjelman jalkauttamisen suunnittelupäivä


Lue lisää...

27.9.2017:

Vastuulliset julkiset elintarvikehankinnat -kiertue, Turku


Lue lisää...

27.9.2017:

Kiinnostavatko Saksan markkinat?, Intro-työpaja Helsingissä


Lue lisää...

28.9.2017:

ERIHYVÄ, Minimessut


Lue lisää...

29.9.2017:

Tulevaisuuden kestävät ruokaratkaisut


Lue lisää...

29.9.2017:

Suoramyynti ja tarjoilu maatilalta - elintarvikelainsäädännön vaatimukset


Lue lisää...

3.10.2017:

Vastuulliset ja paikalliset elintarvikehankinnat -koulutus


Lue lisää...

4.10. - 6.10.2017:

Artesaaniruuan SM-kilpailu


Lue lisää...

4.10.2017:

Ruokapoliittinen selonteko - #ruoka2030


Lue lisää...

5.10.2017:

Luomuelintarvikepäivä 2017


Lue lisää...

6.10.2017:

Sikses parasta Gaala


Lue lisää...

6.10.2017:

Elintarvikeyrityksen perustaminen -webinaari


Lue lisää...

7.10. - 10.10.2017:

Food from Finland Anuga:ssa


Lue lisää...

7.10. - 8.10.2017:

Slow Food Festivaali Fiskarsissa


Lue lisää...

9.10. - 11.10.2017:

Luomu + High-End-tuotteita Suomesta Saksaan


Lue lisää...

9.10. - 13.10.2017:

Ammattimatka Länsi-Ranskaan 9.-13.10.2017


Lue lisää...

10.10. - 11.10.2017:

Sokerityöt


Lue lisää...

10.10. - 11.10.2017:

Food from Finland: Bar Convent Berlin trade fair


Lue lisää...

10.10.2017:

Mitä on Fotoniikka? Miten ruokateollisuus voi hyötyä Fotoniikan sovellutuksista?


Lue lisää...

11.10.2017:

Vastuulliset paikalliset hankinnat -seminaari Hyvinkäällä


Lue lisää...

12.10.2017:

Vastuulliset julkiset elintarvikehankinnat -kiertue, Rovaniemi


Lue lisää...

16.10.2017:

Ravintolan perustaminen -webinaari


Lue lisää...

24.10.2017:

Vastuulliset julkiset elintarvikehankinnat -kiertue, Vaasa


Lue lisää...

25.10. - 26.10.2017:

Suklaatyöt


Lue lisää...

25.10.2017:

Uusia vientituotteita Saksan markkinalle?, ideaflow-työpaja Seinäjoella


Lue lisää...

31.10. - 1.11.2017:

Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät Tampereella


Lue lisää...

31.10.2017:

Vastuulliset julkiset elintarvikehankinnat -kiertue, Kuopio


Lue lisää...

31.10.2017:

Lihalaitoksen perustaminen -webinaari


Lue lisää...

1.11.2017:

Vastuulliset julkiset elintarvikehankinnat -kiertue, Kajaani


Lue lisää...

7.11.2017:

Ateria 2017 Helsingissä


Lue lisää...

7.11.2017:

Kestikievarit, rusthollit ja kapakat: Kuninkaantie nykyaikaan - Gästgiverier, rusthåll och krogar: Kungsvägen till nutid


Lue lisää...

8.11.2017:

Arktisuudesta potkua elintarvikevientiin -seminaari Turussa


Lue lisää...

9.11. - 10.11.2017:

Valtakunnalliset Luomupäivät Kuopiossa


Lue lisää...

9.11.2017:

Asiakaslähtöinen tuotekehitys


Lue lisää...

10.11. - 12.11.2017:

ELMA. Elämää, eläimiä, ostoksia


Lue lisää...

15.11.2017:

Esimiestaitojen kehittäminen


Lue lisää...

22.11.2017:

Kiinnostavatko Saksan markkinat?, Innovatioins Go!-työpaja Tampereella


Lue lisää...

28.11. - 30.11.2017:

Food from Finland: Food Ingredients Europe fair


Lue lisää...

28.11. - 30.11.2017:

Luonnontuotealan kansainvälinen tutkimusseminaari Rovaniemellä


Lue lisää...

29.11.2017:

Myynnin ja tuotannon yhteistyö leipomon kehittämisessä


Lue lisää...

12.12.2017:

Kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta


Lue lisää...

13.12.2017:

3. valtakunnallinen Lähiruokafoorumi


Lue lisää...

14.3. - 16.3.2018:

Gastro Helsinki 2018


Lue lisää...

17.3.2018:

Leipäkorin tuloksia - elintarvikealan seminaari


Lue lisää...

21.3. - 23.3.2018:

Artesaaniruuan SM-kilpailut Raaseporissa


Lue lisää...

12.6. - 13.6.2018:

Food Business Summit Seinäjoella


Lue lisää...


^