Tuotekortti

Tuotekortti

Tuotekortti 2015 (EXCEL XLSX)
(mikäli käytössäsi ei ole MS Officea, voit ladata ilmaisen Libre Office-paketin netistä.)

Tiedostot pdf-muodossa:

- Erikseen varsinainen tuotekortti ohjeineen Tuotekortti_2015_lomake (PDF)

- Tuotekortin täyttöesimerkit Tuotekortti_1506_2015_esim (PDF)

- Tiedote(PDF)


Tuotekortti-video

Paikallisten yritysten ja kaupan, ammattikeittiöiden sekä Foodservice (HoReCa)-tukkutoiminnan väliseen yhteistyön toteuttamiseen on kehitetty yksinkertainen excel-pohjainen tavarantoimittajan tuotekortti, joka on oivallinen tuki pienyrittäjien ja ostajien yhteistyöneuvotteluissa. Tavarantoimittajan tuotekortti on toteutettu "Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä" -hankkeessa yhteistyössä Päivittäistavarakauppa ry:n kanssa.

Aitojamakuja.fi/foodservice -verkkosivusto avaa ammattikeittiöiden ja Foodservice-tukkujen uusien tuotteiden valintaprosessin.
Sivustolle on koottu esimerkkejä ja vinkkejä, mitä paikallisen elintarvikeyrityksen kannattaa huomioida, kun haluaa aloittaa yhteistyön ammattikeittiöiden ja tukkujen kanssa.

Linkkejä:


^
Tämä sivusto käyttää evästeitä sekä muita tekniikoita navigoinnin apuna sekä tilastointiin. Käyttämällä ja klikkaamalla OK hyväksyt tämän.
Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täällä.

This site uses cookies and other tracking technologies to assist with navigation and to analyse your use of our services. By clicking OK you consent to this.