November 2016
Bättre resultat med gemensamt arbete Livsmedelsbranschens årliga seminarium i Ständerhuset i Helsingfors
Samarbete, internationalisering och nya innovativa handlingssätt är i centrum för årets Närmatsforum och Livsmedelsindustrins årliga seminarium den 13 december. Läs mer
Bekanta dig med yrkesköksbranschen med hjälp av Ammattikeittiön (Yrkeskökets) ABC-videon
Fem korta temavideon presenterar yrkesköksbranschens centrala funktioner och krav på kunnande. Läs mer
Finlands 12 nationella matskatter utsedda
Finland får en delikat födelsedagspresent till sitt 100-årsjubileum. Vi väljer en nationalrätt åt vårt land. Rösta nu! Läs mer
Kommande evenemang och andra aktuella:
- Tapahtumakalenteri aitojamakuja.fi:ssä
- Fyra Webbseminarier i anslutning till direktförsäljning: bandinspelning och presentation finns här (på finska)
- Se produktkortsvideon och bekanta dig med produktkortet
- Info-evenemangen för Foodservice-kedjans aktörer och livsmedelsföretagare får fortsättning
Aktuell information om ekofrågor finns på luomu.fi-webbplatsen
Aitojamakuja.fi eller äktasmak.fi-webbplatsen främjar småföretagares synlighet och sökbarhet samt ökar kännedomen om småskalig produktion av livsmedel.
www.facebook.com/aitojamakuja.fi
www.aitojamakuja.fi/blogi
Mer info: Brahea Centrum vid Åbo Universitet
Päivi Töyli, projektledare, tfn. 040 189 1929, paivi.toyli[at]utu.fi