Toukokuu 2017
Löydä juuresi, antaudu avokukolle
Mitä jos puhuisimme ruokakulttuuristamme samalla intohimolla kuin italialaiset? Entä jos esittelisimme maakuntiemme herkkuja yhtä ylpeinä kuin ranskalaiset omiaan? Lue lisää
Tuotteita suoraan tilalta kuluttajille Osta tilalta! päivänä 16.9.2017
Osta tilalta! -päivänä tarjotaan kuluttajille mahdollisuus ostaa raaka-aineita suoraan tuottajilta sekä kokea elämyksiä ja tutustua maatiloihin ja ruoantuotantoon. Lue lisää
Herkkujen Suomi tänä vuonna 3.-5.8.2017
Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi nyt! Lue lisää
Maaseutu lähellä on teemana tämän vuoden maaseutututkijatapaamisessa
Nyt on avattu kahdeksan työryhmää, joihin voi lähettää abstrakteja 12.6. mennessä. Lue lisää
Lähiruoka-alan yrittäjät luottavat tulevaisuuteen: kilpailuetua haetaan tuotteiden erilaisuudella
Viime vuodet eivät ole olleet taloudellisesti helppoja lähiruokayrityksille, kertoo Luonnonvarakeskuksen (Luke) tuore kyselytutkimus. Yrittäjät näkevät kuitenkin valoa tulevaisuudessa. Lisäinvestointeja suunnitellaan erityisesti Pohjois-Suomessa Lue lisää
Uutta materiaalia ja webinaareja yrittäjille
- REKO-toiminta elintarvikelainsäädännön näkökulmasta-webinaari 9.6. (ks. tapahtumakalenteri)
- Ruoan toimitusketjun välisen tiedonkulun, logistiikan ja yhteistyön tehostamiseen liittyvät digitaaliset palvelut. Katso esitykset
- Infoa yritysryhmähankkeista-webinaarit: Rahoitusmahdollisuudet ja Yritysryhmähankkeiden esittelyt. Katso esitykset
- Mikä lähiruoassa koukuttaa? Katso esitys
Tapahtumakalenteri aitojamakuja.fi:ssä
Luomuasioiden ajankohtaisin tieto löytyy luomu.fi -sivustolta
Aitojamakuja.fi on valtakunnallinen elintarvikeyritysten hakupalvelu ja monipuolinen tietolähde.
www.facebook.com/aitojamakuja.fi
www.aitojamakuja.fi/blogi
Lisätietoja:
Turun yliopiston Brahea-keskus
Päivi Töyli, projektipäällikkö, puh. 040 189 1929, paivi.toyli[a]utu.fi