Aitojamakuja.fi uutiskirje

Syyskuu 2015

Hämeenkyrön kunnassa raaka-aineita hankitaan läheltä
Minkä tuoteryhmien toimittajia on lähialueella? Voisiko jotain hankkia suorahankintana? Lue lisää

Valtakunnallinen lähiruoan koordinaatiohanke edistää lähiruoka-alan yhteistyötä
Suomen ELY-keskukset ovat valinneet Brahea-keskuksen koordinoimaan valtakunnallista lähiruoan koordinaatiohanketta ”Yhdessä tehden parempiin tuloksiin”. Toiminta vahvistaa lähiruokaan liittyvien hankkeiden ja toimijoiden välistä tiedonvaihtoa, yhteistyötä ja työnjakoa. Lue lisää

Luomu Road Show tuo luomuelintarviketietoa 15 kaupunkiin
Mitä tietoja ja millaisia asiakirjoja vastaanottajan pitää saada myyjältä hankkiessaan luomutuotteita? Miten pitää tai voi varmistua siitä, että tarjottu luomutuote on todella valvottua luomua? Esimerkiksi näihin kysymyksiin saat vastauksen Luomu Road Show -koulutustilaisuuksissa, jotka starttaavat 30.9.2015 Mikkelissä. Lue lisää

REKO-lähiruokarenkaita jo 70
Rejäl konsumption, lyhennettynä REKO tarkoittaa yksinkertaisuudessaan ”Luotettava kuluttamista – siistiä, mukavaa ja reilua”. Lue lisää

10 nimisuojatuotetta esittelyssä
Kitkan viisas, Sahti, Kalakukko, Lapin Puikula, Lapin Poron kylmäsavuliha, Puruveden muikku, Lapin Poron liha, Karjalanpiirakka, Lapin Poron kuivaliha ja Kainuun Rönttönen Lue lisää

Paikalliset erikoisuudet kartalla
Krenikka, avokukko ja lörtsy – siinä muutama paikallinen erikoisuus. Lue lisää

Tulevia tapahtumia

Luomuasioiden ajankohtaisin tieto löytyy luomu.fi -sivustolta

Tilaa uutiskirje


Aitojamakuja.fi on valtakunnallinen elintarvikeyritysten hakupalvelu ja monipuolinen tietolähde.
www.facebook.com/aitojamakuja.fi
www.aitojamakuja.fi/blogi

Lisätietoja:
Turun yliopiston Brahea-keskus
Päivi Töyli, projektipäällikkö, puh. 040 189 1929, paivi.toyli[a]utu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *