Leipää ja lähiruokaa -toimialapäivä Helsingissä 8.12.

Päivä koostuu kahdesta eri teemasta: aamupäivällä asiaa lähiruoka-alasta yleisesti ja iltapäivällä
elintarviketoimialan tilanteesta, erityisesti leipomoalan näkökulmasta. Seuraa tilaisuutta #lähiruokafoorumi [rss-cut]

Aamupäivän lähiruokafoorumissa keskitytään mm. pohjoismaisen ruoan vahvuuksiin, normien purkuun
sekä myyntikanaviin. Nämä eri näkökulmat tarjoavat kasvun eväitä lähiruoka-alalle. Aamupäivän järjestää
valtakunnallinen lähiruoan koordinaatiohanke ja tämä on ensimmäinen lähiruokatoimijat kokoava laaja
valtakunnallinen lähiruokafoorumi.

Iltapäivän tilaisuudessa julkistetaan Leipomoteollisuuden toimialaraportti ja elintarvikealan pk-toimialabarometri.
Lisäksi kuullaan yrittäjän sekä Leipuriliiton ajatuksia alan haasteista ja mahdollisuuksista.
Leipomoalan kasvumahdollisuuksia naapurimaissa valottaa Finpron katsaus. Talouden nopeissa muutoksissa
ajankohtainen tieto on menestyksen avaintekijöitä.

Tilaisuus on maksuton ja se toteutetaan myös webcasting-lähetyksenä.

Tutustu ohjelmaan (pdf)

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jos haluat seurata webcastingin kautta, niin ota yhteyttä marjaana.reunasalo[at]utu.fi

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Toimialapäällikkö Leena Hyrylä, leena.hyryla@ely-keskus.fi
Projektipäällikkö Päivi Töyli, paivi.toyli@utu.fi
Kehittämispäällikkö Heidi Valtari, heidi.valtari@utu.fi

 

Jätä kommentti