Bröd och närmat-branschdag i Helsingfors 8.12.

Dagen är uppdelad i två olika teman: allmänt om närmat-branschen på förmiddagen och om situationen inom livsmedelsbranschen, speciellt ur bageribranschens perspektiv, på eftermiddagen.

Under förmiddagens närmatsforum koncentrerar man sig bl.a. på den nordiska matens styrkor, upplösningen av normer samt försäljningskanaler. Dessa synvinklar erbjuder vägkost för livsmedelsbranschens tillväxt. Förmiddagen arrangeras av ett landsomfattande närmatskoordineringsprojekt och är det första breda landsomfattande närmatsforumet som för samman närmatsaktörerna.

Under eftermiddagen offentliggörs Bageriindustrins branschrapport och livsmedelsbranschens pk-branschbarometer (små och medelstora företag). Därtill hörs företagarens samt Bagarförbundets tankar om utmaningarna och möjligheterna inom branschen. Tillväxtmöjligheterna inom bageribranschen i grannländerna belyses av Finpros överblick. På grund av de snabba förändringarna inom ekonomin är aktuell kunskap nyckeln till framgång.

Tillställningen är avgiftsfri och den genomförs även som webcasting-sändning.

Bekanta dig med programmet (på finska)

Anmälan har slutats. Om du vill följa tillställningen via webcasting-sändning, ta kontakt till marjaana.reunasalo[at]utu.fi

Välkommen!

Mer information:
Leena Hyrylä, leena.hyryla@ely-keskus.fi
Päivi Töyli, paivi.toyli@utu.fi
Heidi Valtari, heidi.valtari@utu.fi

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *