Aitojamakuja.fi uutiskirje

Marraskuu 2015

Ensi vuonna infotilaisuuksia HoReCa-ketjun toimijoille ja elintarvikeyrittäjille
Ammattikeittiöt ja HoReCa-tukut ovat kiinnostuneita lisäämään paikallisten elintarvikkeiden määrää tarjonnassaan. Tämän asian edistämiseksi Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke järjestää infotilaisuuksia eri puolilla Suomea vuonna 2016. Lue lisää

REKO-renkaiden ylläpitäjät kokoontuivat Seinäjoella 14.11.
Päivän aikana vaihdettiin kokemuksia, keskusteltiin toimintatavoista ja tulevaisuudesta. Lue lisää

Leipää ja lähiruokaa -toimialapäivä Helsingissä 8.12.
Päivä koostuu kahdesta eri teemasta: aamupäivällä asiaa lähiruoka-alasta yleisesti ja iltapäivällä elintarviketoimialan tilanteesta, erityisesti leipomoalan näkökulmasta. Lue lisää

Toivolan koululla juhlitaan Suomen 200. kouluruokadiplomia
Siilinjärveläisellä Toivalan koululla juhlitaan Suomen 200. Kouluruokadiplomia. Diplomin saaminen oli lähtölaukaus koulun tämän lukuvuoden kehitysprojektille, jonka tavoitteena on edistää kouluruokailun arvostusta ja auttaa ymmärtämään sen laaja-alainen merkitys. Lue lisää

Luonnontuotealan mahdollisuudet ja kasvu -kiertue käynnistyy
Tapaaminen Jyväskylässä 5.11. ja Joensuussa 9.12. Lue lisää

Luomuasioiden ajankohtaisin tieto löytyy luomu.fi -sivustolta

Tilaa uutiskirje


Aitojamakuja.fi on valtakunnallinen elintarvikeyritysten hakupalvelu ja monipuolinen tietolähde.
www.facebook.com/aitojamakuja.fi
www.aitojamakuja.fi/blogi

Lisätietoja:
Turun yliopiston Brahea-keskus
Päivi Töyli, projektipäällikkö, puh. 040 189 1929, paivi.toyli[a]utu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *