Marraskuu 2015
Ensi vuonna infotilaisuuksia HoReCa-ketjun toimijoille ja elintarvikeyrittäjille
Ammattikeittiöt ja HoReCa-tukut ovat kiinnostuneita lisäämään paikallisten elintarvikkeiden määrää tarjonnassaan. Tämän asian edistämiseksi Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke järjestää infotilaisuuksia eri puolilla Suomea vuonna 2016. Lue lisää
REKO-renkaiden ylläpitäjät kokoontuivat Seinäjoella 14.11.
Päivän aikana vaihdettiin kokemuksia, keskusteltiin toimintatavoista ja tulevaisuudesta. Lue lisää
Leipää ja lähiruokaa -toimialapäivä Helsingissä 8.12.
Päivä koostuu kahdesta eri teemasta: aamupäivällä asiaa lähiruoka-alasta yleisesti ja iltapäivällä elintarviketoimialan tilanteesta, erityisesti leipomoalan näkökulmasta. Lue lisää
Toivolan koululla juhlitaan Suomen 200. kouluruokadiplomia
Siilinjärveläisellä Toivalan koululla juhlitaan Suomen 200. Kouluruokadiplomia. Diplomin saaminen oli lähtölaukaus koulun tämän lukuvuoden kehitysprojektille, jonka tavoitteena on edistää kouluruokailun arvostusta ja auttaa ymmärtämään sen laaja-alainen merkitys. Lue lisää
Luonnontuotealan mahdollisuudet ja kasvu -kiertue käynnistyy
Tapaaminen Jyväskylässä 5.11. ja Joensuussa 9.12. Lue lisää
Luomuasioiden ajankohtaisin tieto löytyy luomu.fi -sivustolta
Aitojamakuja.fi on valtakunnallinen elintarvikeyritysten hakupalvelu ja monipuolinen tietolähde.
www.facebook.com/aitojamakuja.fi
www.aitojamakuja.fi/blogi
Lisätietoja:
Turun yliopiston Brahea-keskus
Päivi Töyli, projektipäällikkö, puh. 040 189 1929, paivi.toyli[a]utu.fi