Aitoja makuja maakunnista Gastro Helsinki -messuilla 16.-18.3.

Lähiruokayritysten yhteisosastolla on esillä monipuolinen kattaus paikallisia tuotteita eri puolilta Suomea.

gastro_logo

Gastro Helsinki on Suomen johtava horeca-alan tapahtuma, joka tarjoaa runsaan ja monipuolisen ohjelmatarjonnan sekä kattauksen mielenkiintoisia näytteilleasettajia. www.gastrohelsinki.fi

Aitoja makuja maakunnista -osastolla 6h59 on esillä monipuolinen kattaus paikallisia tuotteita eri puolilta Suomea. Osastolla esitellään mm.

  • GMO-vapaita ja kalajauhottomia kananmunia
  • gluteenittomia ja laktoosittomia leipomotuotteita
  • mehuja ja hiilihapotettuja mehujuomia sekä mehuautomaatteja
  • ruusun terälehtihilloa
  • luomu-mustikka tummasuklaata ja raakasuklaata sekä gourmet-konvehteja
  • gluteenittomia, laktoosittomia ja proteiinirikkaita kasvisleikkeleitä
  • härkäpapusäilykettä
  • kasvislisäkkeitä ja kasvisruokia
  • paahdettuja jättiperunalohkoja ja maalaisranskalaisia chili-jogurtti majoneesin kera
  • jäätelöitä ja sorbetteja
  • maustevoita, nappihilloja ja pääsiäisen sesonkiin liittyen pashoja
  • juustoja mm. sinihomejuusto ja vuohenmaidosta tehty juusto
  • kalajalosteita

Aitoja makuja maakunnista -osaston 6h59 yritykset:

  • Finnish Plant
  • Juustoportti Food Oy
  • Kasvis Galleria Oy
  • Kultasuklaa Oy
  • Leipomo Pekan Parhaat
  • Lieksan Laatuherkut Oy
  • Marjavasu Oy / Delimax
  • Nurmeksen Kala Oy
  • Peltolan Juustola
  • Pooki Foods Oy
  • Puurin Kanala
  • Vihannestila Paulähde sekä
  • Lähiruoan koordinaatiohanke

Tervetuloa tutustumaan, maistelemaan ja solmimaan uusia yhteistyökumppanuuksia!

kuva_otsalaudasta

 

Lisätietoja:
Päivi Töyli, 040 189 1929, paivi.toyli@utu.fi
Lähiruoan koordinaatiohanke
Turun yliopiston Brahea-keskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *