Kysely kunnallisista elintarvikehankinnoista

Kunnan virkamies tai luottamushenkilö, kerro millainen on luomun rooli ja tulevaisuuden näkymät omassa kunnassasi.

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti toteuttaa Maa- ja metsätalousministeriön rahoittamaa ja Luomuinstituutin osarahoittamaa kehittämishanketta, jonka tavoitteena on selvittää luomun aluetaloudelliset vaikutukset sekä edistää luomun tuotannon ja kysynnän parempaa kohtaamista. Kyselyllä pyritään selvittämään luomun nykyistä roolia ja tulevaisuuden näkymiä julkisella sektorilla.

Kysely lähetetään kevään 2016 aikana Suomen kaikkiin kuntiin niin virkamiehille kuin luottamushenkilöillekin. Etukäteen emme saaneet selville kaikkien asianosaisten yhteystietoja, joten voit jakaa kyselyä eteenpäin omassa kunnassasi, että tavoittaisimme varmasti kaikki tahot. Selvityksen tulokset raportoidaan maakuntatasoisina. Kuntakohtaisia tai henkilötasolle meneviä tuloksia ja tietoja ei raportoida missään vaiheessa. Antamanne tiedot pidetään luottamuksellisina.

Vastauksenne on tärkeä osa selvitystä ja vaikuttaa merkittävästi työmme onnistumiseen. Vuonna 2015 toteutimme tässä hankkeessa kyselyn myös luomutuottajille ja saimme yhteensä jopa 840 vastausta. Tämän käsillä olevan päättäjäkyselyn tulokset julkaistaan yhdessä tuottajakyselyn tulosten kanssa syksyllä 2016. Lähetämme kaikille kyselyyn vastanneille ja yhteystietonsa jättäneille pdf-muotoisen loppuraportin. Toivomme, että löydätte aikaa kyselyyn vastaamiseen (15.5. mennessä). Lisätietoja saa alla olevalta henkilöltä.

Kyselylomake suomeksi https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/69537/lomake.html ja ruotsiksi https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/70035/lomake.html

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Leena Viitaharju,
Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
leena.viitaharju@helsinki.fi
050 4151164

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *