Tule mukaan Herkkujen Suomeen elokuussa!

Oletko lähi- tai luomuruoan tuottaja, tai valmistatko streetfoodia paikallisista lähituotteista? Nyt on aika ilmoittautua näytteilleasettajaksi uudistuneeseen Herkkujen Suomeen.

Herkkujen Suomi järjestetään jo kuudetta kertaa yhteistyössä kotimaisia oluita juhlistavan Syystober-tapahtuman  kanssa Helsingin Rautatientorilla 18.-20.8.2016. Viime vuonna tapahtumassa vieraili 50 000 hyvän ruoan ystävää.

Lähde myymään ja markkinoimaan oikeassa seurassa

HerkkujenSuomi2015Tapahtuman tavoitteena on tarjota pienille ja keskisuurille elintarvikealan yrityksille mahdollisuus tuotteiden ja ruoka-annosten myyntiin. Mukaan ovat tervetulleita suomalaisten laadukkaiden raaka-aineiden parissa työtä tekevät yritykset ja yhteisöt. Tapahtumaan voi tulla myymään, maistattamaan ja esittelemään vaikkapa lähellä tuotettuja suomalaisia herkkuja, kiinnostavia uutuuksia, trendikästä luomua tai suomalaisia perinneruokia. Tapahtumaan on kuluttajilla vapaa pääsy.

Tapahtuman kävijäkyselyn mukaan kolme neljästä tapahtuman osallistujasta on suunnitellut jo etukäteen tulevansa paikalle varta vasten ostoksia tekemään. Viime vuoden yrittäjäkyselyyn vastanneista 74 prosenttia koki tapahtuman joko erittäin hyväksi tai hyväksi verrattaessa muihin ruokatapahtumiin. Vastanneista 68 prosenttia ilmoitti saaneensa tapahtumaan osallistuneilta sisäänostajilta joko huomattavaa tai alustavaa mielenkiintoa. Yrittäjät saivat tapahtuman kautta tuotteistaan myös suoraa palautetta kuluttajilta. Katso täältä viime vuoden yritykset ja yhteisöt.

Ohjelmalavalla on monipuolista ohjelmaa kaikkina päivinä ja perjantaina järjestetään myös ammattilaistapahtuma kaupan, ravintoloiden, tukkujen ja julkisten ruokapalveluiden sisäänostajille. Ammattitapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus verkottua sisäänostajien kanssa.

Tutustu tarkemmin: Herkkujen_Suomi_markkinointikirje_2016
Tapahtuman ilmoittautumislomake hintatietoineen ja aluekartta

www.herkkujensuomi.fi

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
Kimmo Härkönen, puh. 040 524 4363
kimmo.harkonen@jarjestys.fi

Tunnelmia ja kuvia viime vuoden tapahtumasta:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *