My Stay esittelee suomalaista matkailutarjontaa

Ruoka-alan yrittäjä, onko ruokamatkailulla merkittävä rooli toiminnassasi?

Visit Finlandin verkkosivuilla oleva My Stay -tuoteosio lanseerattiin maaliskuun alussa ja parin ensimmäisen kuukauden aikana kymmeniä tuhansia käyttäjiä on käynyt tutustumassa siellä olevaan matkailutarjontaan. Visit Finlandin markkinointitoimenpiteet ohjaavat tulevaisuudessa yhä enemmän liikennettä My Stay-sivulle, joten odotettavissa on käyttäjämäärien tasaista kasvua.

Sivuille kaivataan uusia tuotteita, jotka täyttävät Visit Finlandin kansainvälistymiskriteerit sekä My Stay tuotekriteerit, jotka löytyvät myös tietojen syöttösivulta: www.visitfinland.com/your-stay-travel-products/login Yksi peruskriteereistä on englanninkielinen kotisivu, koska kyseessä on kansainvälinen markkinointi ja tuotekortista tehdään suora linkki yrityksen kotisivulle.

Toimi nopeasti, sillä aikaa tuotteiden syöttämiseen on 20.05.2016 saakka. Tutustu tarkemmin asiaan Visit Finlandin sivuilla

My Stay -tuoteosio

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *