Äktasmak.fi nyhetsbrev

Juni 2016

#lähelläsua Instagram-kampanjen
#lähelläsua (näradig) Instagram-kampanjen som är riktad till de unga lyfter fram närmat. Läs mer

Köp av bonden! -dagen firas 10.9.
Under Köp av bonden! -dagen 10.9. firar vi producenter och inhemsk matproduktion runt om i Finland. Bli försäljare! Läs mer

Med samarbete mellan studerande och företag sparrning i arbetslivsfärdighet och synlighet för företagen
Kockstuderande funderade ut idéer till förevisningskökets portioner tillsammans med företagare, och av-branschens studerande handledde företagare bl.a. i matfotografering och i användningen av social media. Läs mer

Kylän Kattaus är flexibel vid upphandling av närmat
Hurudana produkter upphandlar Jyväskylä stads Kylän Kattaus från lokala producenter, och hur får man samarbetet att fungera  i praktiken? Läs mer

Kommande evenemang och andra aktuella

Tapahtumakalenteri aitojamakuja.fi

  • Delikatessernas Finland 18.-20.8.2016  Läs mer
  • FM i mathantverk i Raseborg i oktober. Läs mer
  • IndieFood – Lähiruokaopas Suomeen Läs mer

Uusin Aitoja makuja -lehti

Nya anvisningar underlättar småskalig tillverkning och försäljning av livsmedel
Livsmedelslagstiftningen tillåter många olika former av småskalig försäljning och beredning av livsmedel utan någon större byråkrati. Läs mer

Aktuell information om ekofrågor finns på luomu.fi-webbplatsen

Beställ vårt nyhetsbrev


Aitojamakuja.fi eller aktasmak.fi-webbplatsen främjar småföretagares synlighet och sökbarhet samt ökar kännedomen om småskalig produktion av livsmedel.
www.facebook.com/aitojamakuja.fi
www.aitojamakuja.fi/blogi

Mer info:     Brahea Centrum vid Åbo Universitet
Päivi Töyli, projektledare, tfn. 040 189 1929, paivi.toyli[at]utu.fi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *