Postens förnyade distribution av matkassar

Postens tjänst erbjuder en kanal åt småföretagare för direktförsäljning av produkter såväl till konsumenter som till restauranger.

Distributionen av matkassar har integrerats till den normala post- och paketdistributionen och den är i bruk såväl i tätorter som på glesbygden. Den nya tjänsten implementeras nu på ett område som har fem servicepunkter, och som täcker södra och mellersta Finland (se karta i pdf), men tids nog kommer verksamheten också att omfatta andra områden.

Ur köparens synvinkel möjliggör matkassetjänsten leverans av produkter, som inhandlats direkt från nätbutiken eller av småföretagaren, ända hem till dörren eller direkt till restaurangen. Produkter som kräver kyla transporteras i värmeisolerade transportlådor, som innehåller kylblock.

Småproducent, ifall du blev intresserad, ta kontakt med Postens Key Account Manager André Kullström eller Kari Vilppula. Närmare kontaktinformation hittar du i nedanstående pdf.

Aitoja_Makuja_ruokakassijakelu_20160608

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *