Uusimmassa Aitoja makuja lehdessä tietoa mm. lähiruokatutkimuksista

Vastaa lukijakyselyyn 19.12.2016 mennessä!

am_nro4_kansiVuoden 2016 alussa lähiruoka-alan tiedotukseen keskittyvä Aitoja makuja -lehti uudistui. Nimen lisäksi uudistui ulkoasu. Luettavuutta on parannettu jäsentämällä sisältöä asiakokonaisuuksiksi ja valitsemalla lehteen aina jokin teema, johon keskitytään. Artikkeleista on tehty kevyesti luettavia lisäämällä infolaatikoita, valokuvien määrää ja erilaisia nostoja.

Nyt haluamme tietää, miten olemme onnistuneet. Onko lukijaystävällisyys lisääntynyt, tulevatko asiat kootummin esiin tai ovatko muut lehden laatuun liittyvät asiat lukijaa entistä paremmin palvelevia?

Lehden tarkoitus on palvella eri puolilla Suomea olevia lähiruoka-alan toimijoita ja yrityksiä kertomalla alan asioista monipuolisesti sekä valtakunnallisesti että alue- ja paikallisnäkökulmasta. Tavoitteena on myös välittää eri toimijoiden tietoja, kokemuksia ja aikomuksia muille hyödynnettäväksi.

Vastaamalla lukijakyselyyn autat meitä kehittämään lehdestä vieläkin paremman!

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 20 euron lähiruokalahjakorttia!
Vastaa kyselyyn viimeistään 19.12. Kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/5D12C690ADD070E3.par

Tutustu lehteen (pdf) tai Issuu.com:ssa

Lisätietoja:
Heidi Valtari
heidi.valtari@utu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *