Ge förslag på Finlands bästa matturismprodukt

Hungy for Finland – nationella matturismtävlingen 2017 är nu öppnad.

Tävlingen uppmuntrar nätverk som är förknippade med mat och turism att utveckla ett nytt utbud av lokal matturism med lokal anknytning. Tävlingen efterlyser företag och sammanslutningar som är innovativa föregångare av matturism och som erbjuder resenärerna upplevelser i anslutning till mat. Målet för tävlingen är att stödja produktifieringen av upplevelsefull matturism och att finna topprodukter inom matturismen.

Man kan delta i tävlingen under tiden 20.1.-31.3.2017.  På webbplatsen kan man också föreslå en bransch inom matturismen  att delta i tävlingen.

Vinnaren av matturismtävlingen belönas med en penningsumma på 3 000 euro för att utveckla en matturismprodukt. Det kommer att göras ett videoklipp av vinnarna. Tävlingens vinnare och finalister får marknadsföringssynlighet samt möjligheten att delta i en gemensam sparrningsdag i Helsingfors.

Bekanta dig närmare på adressen www.hungryforfinland.fi/ruokamatkailukilpailu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *