Erityisruokavaliot teemana ERIHYVÄ Minimessuilla

Elintarvikeyrittäjä, lähde näytteilleasettajaksi ja tule tapaamaan ostajia!

Erilaiset ruokavaliotuotteet ovat voimakkaassa kasvussa. Osa kuluttajista tarvitsee niitä diagnisoidun allergian tai intoleranssin takia, mutta yhä useammat noudattavat jotain erikoisdieettiä muista syistä. Jopa 16 % suomalaisista suosii tiettyä ruokavaliota voidakseen paremmin. Nyt puhutaankin ”täsmähyvinvoinnista” eli kuluttajat räätälöivät oman yksilöllisen dieettinsä. Se voi olla gluteeniton, laktoositon, allergeenivapaa, lisäaineeton tai kasvisruokavalio.

Minimessut on BtoB -tapahtuma järjestetään Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tiloissa Helsingissä 28.9.2017 klo 9-16. Aamupäivällä Toimiiko täsmädieetti? Stand Up –koomikko Riku Suokas avaa ERIHYVÄ-hankkeen Minimessut-tapahtuman vauhdikkaalla Tomaatteja! Tomaatteja! –esityksellään. Laillistettu ravitsemusterapeutti Hanna Partanen kertomassa, mistä tämähyvinnoinnissa ja erilaisissa ruokavalioissa on kysymys.

Iltapäivällä on lyhyitä tietoiskuja ja varsinainen Minimessut-näyttely, jossa yritykset, raaka-aineiden toimittajat ja muut toimijat voivat esitellä erityisruokavalioihin liittyviä tuotteitaan ja palvelujaan kaupalle, suurkeittiöille, toisille yrityksille sekä alan toimijoille. Tavoitteena on monipuolinen verkostoituminen alan toimijoiden välillä sekä erityisruokavaliotuotteiden ja -palvelujen esitteleminen puolin ja toisin. Varaa maksuton paikkasi messuille näytteilleasettajana ja hyödynnä erinomainen tilaisuus esitellä tuotteitasi tai palveluitasi Minimessuilla! Olethan suoraan yhteydessä Eeva-Liisaan tai Juuliin (yhteystiedot www.erihyva.fi)

Tilaisuudessa valotetaan myös syitä erityisruokavalioiden kasvavaan suosioon sekä selvitetään jakelumahdollisuuksia vähittäiskaupan, suurkeittiöiden sekä suoramyynnin, verkkokaupan ja muiden myynti- ja markkinointikanavien kautta. Minimessut ovat sekä näytteilleasettajille että kävijöille maksuton mutta edellyttää rekisteröitymisen tilaisuuteen.

Tutustu tarkemmin päivän ohjelmaan ja rekisteröidy www.erihyva.fi/fi/9/19/tap/Tapahtumat/Minimessut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *