Eviran neuvontakiertue käynnistyy syksyllä 2017

Eviran pk-neuvonnan kehittämishanke käynnistää erityisesti pk-yrittäjille suunnatun neuvonnallisen kiertueen liittyen elintarvikelainsäädäntöön. Tavoitteena on lisätä ja välittää tietoa elintarvikeyrityksen perustamisesta ja toiminnasta.

Suurimmat asiakokonaisuudet ovat

  • yrityksen perustamiseen liittyvät yleiset kysymykset
  • ravintolan perustaminen
  • lihalaitoksen perustaminen
  • elintarvikkeiden käsitteleminen ja myynnin aloittaminen maatilalla

Työ on edennyt erityisesti yrityksen perustamiseen liittyen ja myös sähköistä, valmista materiaalia on. Lisätietoja https://www.evira.fi/pkneuvonta/yrityksenperustaminen

Eviran pk-neuvontahanke (www.evira.fi/pkneuvonta) järjestää yhdessä alueellisten kehittämishankkeiden kanssa tiedon levittämiseksi alueellisia tilaisuuksia, joihin toivotaan erityisesti mukaan pk-yrityksiä, aloittavia yrityksiä ja elintarvikealan paikallisia valvontaviranomaisia. Tilaisuuksissa esitellään myös niitä toimenpiteitä, joita on tehty elintarviketoiminnan helpottamiseksi.

Vuoden 2017 tilaisuudet:

Lisätietoja on tulossa myöhemmin edellä mainittuihin päiviin liittyen. Vuonna 2018 järjestetään lisää elintarvikeyritysten toimintaan liittyviä neuvontatilaisuuksia ja työpajoja. Näistä on saatavilla tarkempia tietoja myöhemmin tänä vuonna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *