Valtakunnallinen hävikkiviikko haastaa ruokahävikin vähentämiseen

Hävikkiviikkoa vietetään 11.-17.9.2017 – osallistu sinäkin!

Turhaan tuotettu ruoka kuormittaa talouden lisäksi ympäristöä.  Syyskuussa vietettävän hävikkiviikon tarkoitus on kannustaa ruuantuottajia, yrityksiä, kauppoja, ravintoloita ja kuluttajia miettimään keinoja tahallisen ruokahävikin vähentämiseen. Suomessa kotitaloudet ovat merkittävin syömäkelpoisen ruuan poisheittäjä. Hävikkiviikko näkyy vaikuttamalla erityisesti kuluttajien asenteisiin ja lisäämällä tietoa ja taitoja hävikin vähentämiseen. Lähiruoan koordinaatiohanke on yksi Hävikkiviikon yhteistyökumppaneista.

Seuraa sivustolla www.havikkiviikko.fi ja somessa tunnuksella #havikkiviikko.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *