Ruoka-alan hanketreffit 12.4. ja 24.8.

Lähiruokakoordinaatio kutsuu ruoka-alan hankkeita hanketreffeille.

Ensimmäinen eteläisen Suomen hanketreffit pidetään 12.4.2018 klo 12 – 15 Helsingin Messukeskuksen Kokoustamo, seminaaritila 205, Helsinki. Tilaisuus on maksuton. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan Lähiruoka & Luomu-messujen kanssa (https://kevatmessut.messukeskus.com/messuilla/luomulahiruoka/) ja klo 10.30 julkistetaan myös vuoden 2018 lähiruokateko. Hanketreffien osallistujat pääsevät seuraamaan myös näitä tapahtumia.

Sisäänkäynti: Eteläinen, os. Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki. Huomioi sisäänkäyntiosoite, sillä Hotelli Holiday Inn on suljettuna korjaustöiden vuoksi. Kokoustila sijaitsee 2. kerroksessa. Lähin pysäköinti Kokoustamon pysäköintialueella osoitteessa Ratamestarinkatu 13 tai Messukeskuksen Pysäköintitalossa.

PÄIVÄN SISÄLTÖ

Päivän tavoitteena on tukea lähiruokaan liittyvien kehittämiskäytäntöjen leviämistä, toimijoiden vuorovaikutusta, kokemusten vaihtoa ja uusien hankeideoiden syntymistä verkottumalla muiden alan kehittäjien kanssa.

KENELLE

Eteläisen Suomen hanketreffit ovat erityisesti suunnattu uusmaalaisille, varsinaissuomalaisille, hämäläisille, kaakkoissuomalaisille sekä eteläsavolaisille hankkeille. Myös muut ovat tervetulleita!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu tilaisuuteen pikimmiten (viikon 14 aikana) http://ty.fi/hanketreffit1204

Ohjelma pdf:nä

Vastaava läntisen Suomen hanketreffit pidetään Huittisissa 24.8. Lisätietoja tulee mm. aitojamakuja.fi sivujen tapahtumakalenteriin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *