Pohjoismainen hankintaseminaari 23.-24.10. Helsingissä

EkoCentria ja Kestävät Hankinnat -hanke järjestävät yhteistyökumppaneineen Pohjoismaisen hankintaseminaarin 23.-24.10.2014 Helsingissä. Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia vastuullisten elintarvikkeiden hankinnasta julkisissa ammattikeittiöissä sekä pohtimaan yhdessä ratkaisuja haasteisiin.

Tilaisuus on suunnattu hankinta- ja ruokapalveluasiantuntijoille, yrittäjille ja päättäjille. Tilaisuudessa esitellään eurooppalaista, pohjoismaista ja kansallista näkökulmaa hankintadirektiiviin ja kansalliseen hankintalain uudistukseen ja ympäristönäkökulmien huomioimiseen elintarvikkeiden hankintaprosessissa. Lisäksi tuodaan esille lähiruoan hankinnan aluetaloudellisista vaikutuksia sekä vaihdetaan kokemuksia parhaista pohjoismaisista käytänteistä liittyen vastuullisten elintarvikkeiden hankintaan. Seminaarin kieli on englanti.

Tilaisuus alkaa torstaina 23.10.2014 iltapäivällä, jolloin on mahdollisuus tutustua ruokapalveluihin helsinkiläisessä koulussa ja Eduskunnassa. Illalla tutustutaan ja vaihdetaan ajatuksia yhteisellä päivällisellä. Päivällisen yhteydessä kuullaan myös Robert Pedersonin puheenvuoro “The power of public procurement – transition to sustainable food systems”. Perjantaina 24.10.2014 ovat vuorossa seminaari ja työpajat, joissa aiheisiin perehdytään syvemmin. EkoCentrian Kestävät Hankinnat -hanke järjestää tilaisuuden yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Ilmoittautua voit joko kaikkiin osioihin tai esim. vain seminaariin. Seminaarin kieli on englanti. Tutustumiskäynnit, seminaari ja työpajat ovat maksuttomia, torstain 23.10 päivällinen maksaa 65 €.

Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen ja lisätietoja www.kestavathankinnat.fi

Tervetuloa mukaan!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *