Paikallisuus ja innovaatiot maaseutuyrittäjyyden mahdollisuutena

Yhteistyölle ja uusille innovaatioille on tilausta. Yrittäjien puheenvuoroissa nousivat esiin lähiruoka ja biotalous.
Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmän maaseutuyrittäjyysseminaarissa 3.2.2015 kuultiin esimerkkejä ja keskusteltiin yrittämisen edellytyksistä. Raaseporissa Pohjan kylässä toimiva Deli-Tukku on lähiruokaan keskittyvä myymälä, ravintola ja kohtaamispaikka niin muualta tuleville kuin paikkakuntalaisille, kertoi yrittäjä Jan Westman. Pienpanimo Hiisin Mika Silajärvi puolestaan kertoi, miten tehokkaasti ohra hyödynnetään pienpanimon toiminnassa raaka-aineena ja lopulta polttoaineena.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *