Lokal karaktär och innovationer som landsbygdsföretagandets möjligheter

Det finns en beställning på samarbete och nya innovationer. I företagarnas uttalanden framkom närmat och biohushåll.

Under landsbygdsseminariet för landsbygdspolitikens samarbetsgrupper 3.2.2015 kunde man ta del av exempel och diskutera förutsättningarna inom företagandet. Deli-Tukku, som verkar i Pojo, Raseborg, är en på närmat koncentrerande affär, restaurang och mötesplats för såväl gästande besökare och ortsbor, berättade företagaren Jan Westman. Mika Silajärvi från småbryggeriet Hiisi i sin tur berättade hur effektivt korn utnyttjas som råvara i småbryggeriets verksamhet och slutligen som bränsle.

Mera om seminariet finner du här www.landsbygdspolitik.fi och lahiruokaohjelma.blogspot.fi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *