Aitojamakuja.fi uutiskirje

Toukokuu 2015

Paikallisen ruoan tarjontaa lisätään yritysten ja tukkujen yhteistyöllä
Ammattikeittiöissä ja HoReCa-tukuissa suosittaisiin mielellään paikallista ruokaa, mutta eri toimijat eivät aina tunne toistensa tapoja. Valtakunnallisessa hankkeessa edistetään yhteistyötä elintarvikealan toimijoiden välillä. Lue lisää

Lähikasvisten toimitukset keskitetysti
Kasvikset pellolta pöytään mahdollisimman tuoreena. Lue lisää

Lähiruokatukku paikallisruoan ketjussa
Lähiruokatukku, kuntakeittiöt, ruoan tuottajat ja jalostajat ovat yhteiseen pöytään istumisen kautta kehittäneet uusia tuotteita ja löytäneet tehokkaat tavat yhteistyölle. Lue lisää

Herkkujen Suomi elokuussa Rautatientorilla
Helsingissä järjestetään jo viidettä kertaa lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi 20.-22.8.2015. Näytteilleasettajia mahtuu vielä mukaan. Lue lisää

Luomun aluetaloudellisia vaikutuksia selvitetään
Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti toteuttaa Maa- ja metsätalousministeriön rahoittamaa ja Luomuinstituutin osarahoittamaa kehittämishanketta, jonka tavoitteena on selvittää luomun aluetaloudelliset vaikutukset sekä edistää luomun tuotannon ja kysynnän parempaa kohtaamista. Lue lisää

Vuoden Lähiruokateko Thomas Snellmanille

Pohjanmaalainen Thomas Snellman, REKO-mallin kehittäjä, palkittiin Vuoden Lähiruokateko -palkinnolla Lähiruoka & Luomu -messuilla Messukeskuksessa Helsingissä. Lue lisää

Luomuasioiden ajankohtaisin tieto löytyy luomu.fi-sivustolta

Tilaa uutiskirje


Aitojamakuja.fi on valtakunnallinen elintarvikeyritysten hakupalvelu ja monipuolinen tietolähde.
www.facebook.com/aitojamakuja.fi
www.aitojamakuja.fi/blogi

Lisätietoja:   Turun yliopiston Brahea-keskus
Päivi Töyli, projektipäällikkö, puh. 040 189 1929, paivi.toyli[at]utu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *