Aitojamakuja.fi uutiskirje

Kesäkuu 2015

Tuotekortti edistää paikallisten lähiruokatuotteiden käyttöä keittiöissä ja tukuissa
Ammattikeittiöt, HoReCa-tukut ja kaupat ovat kiinnostuneita lisäämään paikallisten elintarvikkeiden määrää tarjonnassaan. Yhteistyön edistämiseksi on kehitetty yksinkertainen tavarantoimittajan tuotekortti, joka on oivallinen tuki pienyrittäjien ja ostajien yhteistyöneuvotteluissa. Lue lisää

Oikealla tuotevalikoimalla ammattikeittiöt asiakkaiksi

”Ammattikeittiöt ovat se meidän juttu”, tiivistää markkinointipäällikkö Henri Huttunen Marjavasu Oy:n asiakaskunnan. Alkuvuosien mustaherukkamehusta on edetty suunnitelmallisesti kohti tuotevalikoimaa, joka vastaa ammattikeittiöiden tarpeisiin. Lue lisää

Viisi koordinaatiohanketta sai rahoituksen, lähiruoka on niistä yksi

Lähiruoka, luomu, luonnontuotteet, matkailu ja Green care-hyvinvointipalvelut on valittu valtakunnallisiksi koordinaatiohankkeiksi. Lue lisää

EriMeno.fi auttaa erityisryhmiin kuuluvia matkailijoita
Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys on tuottanut uuden EriMeno.fi -palvelun, joka auttaa mm. erityisruokavaliota noudattavia matkailijoita löytämään sopivan kahvilan tai ravintolan. Lue lisää

Majatalosta majataloon -retket valittu Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi
Neljän yrittäjän mallikas yhteistyö, paikallisuus, ympäristöystävällisyys sekä elämyksellisyys ovat parhaaksi palkitun ruokamatkailutuotteen vahvuuksia. Lue lisää

Tulevia tapahtumia

Luomuasioiden ajankohtaisin tieto löytyy luomu.fi -sivustolta

Tilaa uutiskirje


Aitojamakuja.fi on valtakunnallinen elintarvikeyritysten hakupalvelu ja monipuolinen tietolähde.
www.facebook.com/aitojamakuja.fi
www.aitojamakuja.fi/blogi

Lisätietoja:
Turun yliopiston Brahea-keskus
Päivi Töyli, projektipäällikkö, puh. 040 189 1929, paivi.toyli[a]utu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *