Valtakunnalliset Luomupäivät Seinäjoella 25.-26.11.

Komiasti luomua on Luomupäivien teema vuonna 2014. Tapahtuma on  tarkoitettu kaikille luomusta kiinnostuneille : tuottajille ja muille  yrittäjille, neuvojille, tutkijoille, etujärjestöille sekä alan  kehittämisen parissa työskenteleville. Luomupäivät koostuvat ajankohtaisista osallistujia  puhuttavista työpajoista sekä kansainvälisistä ja kotimaisista  asiantuntijapuheenvuoroista. Ohjelmaan kuuluu myös vierailuja tiloille  ja alan yrityksiin sekä mukavaa yhdessäoloa ja illanviettoa pelimannitrio Ronuuttajien tahdittamana hyvän ruoan äärellä.

Mukana luomupäivillä on mm. IFOAMin EU-ryhmän puheenjohtaja Marco Schlüter, joka tuo Luomupäiville kuulumiset luomualan EU-lainsäädännöstä ja haluaa tavata päivillä paikallisia tuottajia. Muita asiantuntijapuheenvuoroja on runsaasti, mm. luomusiementen saatavuudesta, luomurehusta ja luomulihasta sekä vaihtoehtoisista luomuruokaketjun malleista.

Luomupäivien tapahtumapaikka on Teknologia- ja innovaatiokeskus Frami, osoitteessa Kampusranta 9, Seinäjoki. Tutustu Luomupäivien ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 11.11.2014 mennessä: www.luomu.fi/luomupaivat.

Tapahtuman järjestävät Luomuliitto ja Luomuinsituutti yhteistyössä  ProAgria Etelä-Pohjanmaan ja Ekoviljelijät ry:n kanssa. Lisätietoja tapahtumasta antavat Elisa Niemi, elisa.niemi@luomuliitto.fi , p. 0400 534 003 sekä  Heli Peltola, heli.peltola@helsinki.fi, p. 044 590 6834

Seinäjoella palkitaan myös Vuoden 2014 Luomyritys, anna oma ehdotuksesi 30.10. mennessä. Katso lisätietoja www.luomuliitto.fi/luomutuotanto/vuoden-luomuyritys

Banneri_Luomupaivat2014_yhdistetty

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *